Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Deadsmoke: Deadsmoke ajánló

2016. 03. 25., Heavy Psych Sounds

2016. március 24. - herma

deadsmoke.jpg

Úgy látszik, ez egy ilyen nap, mert ez még egy sludge lemez. Deadsmoke-ék viszont olaszok, és jóval jelentőségteljesebben (értsd: brutálisabban) játszanak az imént ajánlott Mogueráéknál. Nem véletlen a borító, ez már ilyen hegyelbontó zene, földrengésszerű megszólalással, kozmoszt berezonáltató ordítozásokkal. Van némi misztikus aurája is a cuccnak, ami talán idegenek jelenlétét sejteti, és space-es effektek is, szóval az is lehet, hogy az egész csillagok között játszódik...

Egy picit a rég feledett, ám zseniális ausztrál Alchemist is eszembe jut róluk (ugye-ugye, Austral Alien), pláne, hogy vannak dallamos énektémák is (amolyan sivatagi szájberdémonosak). Tudom, ízlés dolga, de van az egészben egy olyan fílingfaktor, ami miatt nagyon nehéz lesz megszorítania nálam az idén a többi sludgernek! Kiváló lemez! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr748521856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása