Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Moguera: Pilgrimage ajánló

2016. 03. 22., self released

2016. március 24. - herma

moguera.jpg

Már az Intro egy percében sem hagynak kétséget az amerikai srácok a horzsolóan nyers doom riffjeikkel, hogy ők bizony a sludge-ot választották műfajul. Énekileg nem is erőltetik meg magukat, csak ordításra szorítkoznak, de természetesen semmi baj nincs ezzel. Minthogy zeneileg igencsak jók, sokszor "megengednek maguknak" akusztikus részeket, és emiatt valamelyest rájuk kenhető a post-metal jelző is, ha nagyon akarjuk.

Előfordul, hogy előbukkannak a sludge-zene hardcore-osabb gyökerei is, de nem ez a jellemző, és egyébként sincs szó különösebb brutalitásról (természetesen szigorúan az utóbbi évek műfaji fejleményeit figyelembe véve). Aki szereti a stílust, annak kár elmulasztania!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr278521854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása