Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

SUNN O))): НЕЖИТЬ: живьём в России ajánló

2016. 06. 02., Ideologic Organ

2020. július 06. - herma

sunn_o.jpg

"Úgy kezdődött az egész, hogy hajnalban becsöngetett hozzám három sárga ruhás ember, és kérdezték, mikor voltam utoljára fülészeten. Én meg nem hallottam, hogy mit kérdeznek, így nem is szabadkozhattam, hogy semmi bajom sincs, csak azért nem értek semmit, mert berregtetik azt az izét. De akkorra már bent is voltak a nappaliban, a fotelhez kötöztek, és némi vízspriccelés után beledugták a fülembe azt a kisebb izét, ami a nagy izéjükhöz volt csatlakoztatva, és amiből ugyanaz a rettenet szólt, csak sokkal hangosabban. Azon minutumban belém nyilallt a fájdalom mellett a felismerés is, hogy alighanem mindkét dobhártyám átszakadt."

Gondolom, minden drone-rajongó álmodott már hasonlót... Viszont ez most nem is mindig vészes, sőt, olykor kifejezetten szolid meg hangulatos, ahogy kántál benne Csihar Attila (ki más?). Amúgy koncertfelvétel, és a címét kiolvasni sem tudom (szerény ismereteim szerint "nyezsity"), nemhogy a jelentéséről fogalmam volna (ha az érzéseimre hallgatok, élőhalottat, azaz zombit súgnak a zsigereim - természetesen a szoba másik sarkából).

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr658796558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása