Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Fiona Brice: Postcards From ajánló

2016. 06. 03., Bella Union

2020. július 06. - herma

fiona_brice.jpg

No, ő egy általában a háttérben mozgolódó figura. Többnyire más előadóknak szokta a produkcióikhoz kapcsolódó szimfonikus zenei részeket megkomponálni, illetve session hegedűsként gyakran színpadra is áll velük. A Placebóval például tíz éve működik együtt, de dolgozott egyebek mellett Kanye Westtel, a Gorillazzal, Kate Nash-sel és Roy Harperrel is.

Ez pedig itt egy instrumentális album, mondjuk neoklasszikus-ambient vonalon. Minden tétel egy-egy város nevét viseli, és - gondolom - Brice a hozzájuk fűződő benyomásait igyekezett kifejezni a zene nyelvén. Mindenesetre melankolikus, introvertált számok sorakoznak egymás után, hallható hozzáértéssel hangszerelve. Esős időben megnyugtató rájuk elaludni, feltéve, hogy fedett helyen vagyunk...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr928796570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása