Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

OnuS: Proslambanomenos ajánló

2016. 05. 24., Cyclic Law

2016. május 26. - herma

onus.jpg

Ez itt egy újdonsült dark-ambient duó, és Peter Bjargö (Arcana) jelenléte önmagában garancia a minőségre, a másik tag Nicolas Van Meirhaeghe (Empusae), bevallom, sem őt, sem a zenekarát nem ismerem. Annyi bizonyos, hogy ez így egy jól sikerült alkotás, nem is húzódik túl távol az Arcana birodalmától, a könnyen észrevehető eltérés, hogy itt (szinte) csak Bjargö vokalizál, méghozzá a szokásos 'magányos szerzetes' stílusában.

Azt ugye esélytelen megállapítanom, hogy ki miért felelős a zenében, mondjuk feltételezem, hogy a gitárért a szép holland nevű ismeretlen, lévén Peter eredeti csapatában az nem dívik. De alighanem ez itt nem is fontos, aki merengősen meditatív állapotba szeretne kerülni, vagy már abban van, és nem óhajt kizökkenni belőle, netán álmodozni vágyik régmúlt korok önsanyargatásból fakadó tisztaságáról, az jelentősen megkönnyíti a tevékenysége sikerét, ha elindítja a Proslambanomenos-t!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr718746262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása