Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Danimal Cannon: Lunaria ajánló

2016. 03. 11., Ubiktune

2016. március 29. - herma

danimal_cannon.jpg

Ez egy igazi desszertkülönlegesség! Arról tudtam, hogy létezik Nintendocore, ez pedig valahol a metálos megfelelője lehet. Ha a saját múltamban kotorászom, a C-64-es játékaim zenéi ugranak be, szóval valami rég tovatűnt, archaikus számítógépes zenéket kever metallal, illetve egész modern elektronikus dolgokkal (dubstep pölö) ez a zakkantagyú new yorki chiptuner-gitáros! Az a vicc, hogy amennyire nem lehet komolyan venni, annyira jó is, és nem csak azért, mert szórakoztató, hanem el kell ismerni, hogy topon van a hangszerén, és az egészet iszonyat profin, sőt, zseniálisan rakta össze!

Néha még női ének is akad, méghozzá egész jó, és tök más irányba viszi el az egészet, izgalmas volna, ha a későbbiekben több vokális dologgal kísérleteznének! Aki szereti a meglepetéseket, és van némi humorérzéke, ki ne hagyja!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr278528838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása