Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Counter-World Experience: Pulsar ajánló

2016. 05. 06., MIG Music

2016. március 19. - herma

counter-world_experience.jpg

Német instrumentális jazz-metal trió (gitár, dob, basszus) legújabb lemeze. Vannak elektromos, billentyűs szólamok is, azokat szintén a gitáros hozza. No meg vendégek, mint Steve DiGiorgio basszusgitáros, Hannes Grossmann dobos, Christian Meyers trombitás, illetve Fountainhead gitáros, aki egyébként az Obscura legutóbbi albumának is (másod)gitárosa (bár azóta már nem tagja a csapatnak), meg a Pitts Minnemann Project új lemezén szintén ő játszik. 

Természetesen minőségi a zene, és elég jól is szól (nem annyira steril, mint gondolhatnánk). Nemcsak a folyamatos szólózáson, virgázáson van a hangsúly (bár lehetetlen volna tagadni a jelenlétüket), vannak kellemes muzsikálások, no meg kikacsintás sok irányba. Aki szokta kedvelni az ilyesmit, jól teszi, ha nem megy el az anyag mellett! Nem állítom, hogy a „műfaj” csúcsa, az év eddigi két és fél hónapja alapján sem (l. feljebb, na, arról is kéne már írnom), de egy figyelemre bőven érdemes cucc.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr528488668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása