Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Ufomammut: Ecate ajánló

2015. 03. 30., Neurot Recordings

2016. március 09. - herma

ufomammut.jpg

Az átlagstonercsapatoknál jóval masszívabb riffelést mutatnak be, de az elborult, pszichedelikus részeik is szégyenben hagyják a színtér nagyját. Hát, nyilván az előbbi a mamutnak, az utóbbi az ufóknak köszönhető.

Asszem elég neves csapat egyébként ahhoz, hogy a műfaj bennfentesei rég képben vannak, aki meg csak kíváncsi, annak természetesen érdemes megismerkednie velük. Mondjuk nem a slágeres oldaláról közelítik meg a stílust, egész hosszú tételek adják ki a lemez nagyját (és ezekbe bizony érdemes akár fülhallgatóval is belemerülni!), akad bőven nyers ordítozás, az énekdallamok pedig elég sejtelmesek - talán mert halkra lettek keverve. De egyébként szól mint a bivaly, az önkívület határára hajszolnak minket a reszelős riffekel, és a sulykolós dobtémákkal, csak el ne menjen az eszünk a végére! Pláne, hogy ott az a sok, idegen civilizációból származó hang- és zajfoszlány!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr18455966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása