Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Pharoes: Into the Infinite ajánló

2016. 05. 13., self-released

2016. május 14. - herma

pharoes.jpg

Ez itt egy malmöi (tehát svéd) alternatív rockzenekar új lemeze, akik ugyan egyáltalán nem játszanak djentet, de az énekesről olykor beugranak a stílus legjobbjai (pl. a Tesseract bármelyik valamikori dalnoka). Aztán amikor nagyon beszigorítanak, akkor a sludge határait is pedzegetik (megfelelő bömböléssel kísérve). Márpedig a tartalmas, cseppet sem könnyen áttekinthető szerkesztésű dalaik szeretnek folyamatosan fickándozni az eltérő intenzitású témák között! 

Elsőre lehet, hogy nem annyira hatásos, de megéri belefektetni némi energiát és türelmet, mert az ilyen anyagok kecsegtetnek hosszú távú barátsággal, és nem kicsit szomorú vagyok, hogy nekem a közel jövőben nem lesz módom erre, mert rengeteg ajánlót iratok magammal, remélem, a későbbiekben nem feledkezem meg róluk...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr108715422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

herma · http://breakthesilence.blog.hu 2016.05.24. 16:47:27

Ok, I've written that the music isn't djent AT ALL, but the vocal style of the singer reminds me the singers of Tesseract. It wanted to be a praise.
süti beállítások módosítása