Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Gallant: Ology ajánló

2016. 04. 06., Mind of a Genius

2016. április 10. - herma

gallant.jpg

Tagadhatatlanul kiváló hangi adottságokkal, illetve énektecnikával rendelkező fickó. Ugyan olyasmi electro elemeket is tartalmaz a zenei kíséret, amik nekem túl mainstreamesek, de mellettük sok érdekes hangzásbéli megoldás, sőt kísérletezés is előfordul. Meg amúgy is, ha valaki ennyire jól énekel, akkor a fene bánja, hogy nem egyezik az ízlésünk!

Meg egy kis horizonttágítás sosem árt, és az Ology pont azt a tézisemet támasztja alá, hogy minden stílusban lehet minőségit alkotni, legfeljebb a befogadótól, annak (hiányos) előismeretei, és ízlésbeli merevedései (ficamai) következtében némi munkát kíván a zenei élmény megtapasztalása. Csakhogy ilyen filozofikus gondolatokat is írjak néha, hátha legalább valaki azért kommentelésre szánja magát, hogy lehülyézhessen. :)

Amúgy - ha eddig nem volna világos - elsősorban soult énekel a fickó, illetve erről a falzettoban nyomott danolászásról a funk ugrik be, de a zene semmiképp sem az, én meg nem vagyok nagyon képben, mert ha ilyesmi, akkor inkább csajokat szoktam hallgatni, azok meg nem ilyenek...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr928575136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása