Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Ben Watt: Fever Dream ajánló

2016. 04. 08., Unmade Road

2016. április 10. - herma

ben_watt.jpeg

Ben Watt egy singer-songwriter fickó, és a választott műfajában hatványozottan igaz, hogy minden azon múlik, hogy tud-e jó "egyszálgitáros dalokat" írni. Nos, mivel itt szerepel, nyilván igen a válasz, illetve én legalábbis így ítélem meg.

Általában kissé fülledt, romantikus, de azért valamelyest szomorkás dalai vannak, amelyeket meleg tónusú, nem túl mély fekvésű hangján ad elő. Ha nem is túl képzett énekes, a saját számaival bőven elboldogul, és egyébként sincs miért szégyenkeznie (csak a miheztartás végett, nekem Mike Stipe is ebbe a kategóriába esik, bár ő jóval karakteresebb).

Benünk adott a hangszerelésre is, a gitár mellett sok a zongora, és általában teljes rockzenekar játszik (méghozzá a basszus a műfajhoz mérten egész ügyeseket is), a hangzás is arányos, és az egész úgy ahogy van, kellemes hallgatnivaló!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr518576564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása