Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Dan Sugarman: Centersun EP ajánló

2016. 02. 19., self released

2016. március 31. - herma

dan_sugarman.jpg

Ez egy instrumentális metal lemezke, méghozzá modern, annyira, hogy djentes, de azért deathnek mondják, és van is alapja. És ugyan eléggé belemerülünk a folytonos gitárbűvölésbe, szólókba (a 20 perces játékidő ellenére hemzsegnek a vendégek), és végig megy a modern komplex riffelés is, ha úgy tetszik mindkettő öncélúan, mégis működik, mert egyszerűen jó az anyag, és kész!

Dan Sugarman az As Blood Runs Black szólistája egyébként, akiket nem ismerek (és az "Elmentem a közértbe zsömlét venni anyámnak"-típusú név alapján nem is szaladok tenni ellene), bár tudom, hogy nevek a szakmában. Ez mindenesetre üt! Akárcsak a dobos, aki jazzistákat megszégyenítően játszik, kérdés, hogy élő személy-é, mert nem látom feltüntetve. Ha nem, az persze kár, de egyben le a kalappal a programozó előtt!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr958549844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása