Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Sabbath Assembly: Sabbath Assembly ajánló

2015. 09. 11., Svart Records

2016. március 13. - herma

sabbath_assembly.jpg

Minden rendben van? És nem unalmas ez így? Nem akarsz egy kicsit mondjuk félni? Érezni, ahogy pókok szaladgálnak a hátadon, csúszómászók furakodnak be a ruhád ujjába, denevérek lepik el a plafont, a csapkodásukkal felsértve a fejbőröd, döglődő patkányok vinnyognak a lábadnál a bokáig érő, fertőzött vízben, oszladozó hullák bűzétől reszket a gyomrod, miközben az egyiken elcsúszol, és még mindjárt jön Hókuszpókanyó is, és elkap!

Retro rock ez, de a nagyon misztikus, obskúrus fajtából. Nem mondom, tényleg értenek a hangulatkeltéshez (még ha engem ez nem is tud különösebben megviselni, igazán értékelem).

Egész metalos riffjeik is vannak, méghozzá nem is ötlettelenek, továbbá egy démonszállta énekesnőjük, akinek ugyan nem sok hangja van, de a kevéssel ügyesen bánik, azaz riogat vele.

Azért, ha valaki kihagyja, nem fog idő előtt sírban fetrengeni. Pedig ez volna a cél, úgyhogy mégiscsak érdemes volna adni egy esélyt…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr968471398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása