Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Mindjárt itt a Corrections House második lemeze

2015. október 08. - herma

Egész pontosan október 23-án érkezik Mike IX Williams (Eyehategod), Scott Kelly (Neurosis), Bruce Lamont (Yakuza), Sanford Parker (Minsk) indusztriális drone rock zenekarának új albuma Know How to Carry a Whip címmel. Egy előzetes dal

hir_01.jpg

már elérhető itt is White Man's Gonna Lose címmel, amely a számlista alapján a harmadik lesz a  sorban:


01 Crossing My One Good Finger

02 Superglued Tooth

03 White Man's Gonna Lose

04 Hopeless Moronic

05 Visions Divide

06 The Hall of Cost

07 When Push Comes to Shank

08 I Was Never Good at Meth

09 Burn the Witness

A borító:

corrections-house-know-how-to-carry-a-whip.jpg

Az ígért nóta pedig:

 

amin a zene mintha dallamosabb volna mint volt a zseniális Lost City Zero-n, de az alaphangulat nem változott. Mellesleg pont sötétebbnek, töményebbnek és kiábrándultabbnak ígérik elődjénél. Ha valaki a múltkor lemaradt volna arról a minden ízében különleges, ám cseppet sem könnyen befogadható produkcióról, még nem késő pótolnia a mulasztást, illetve a jövőbe tekintve beszerezni az új albumot!

Ez utóbbi - egyelőre csak elővételben - megtehető a Neurot Recordings webáruházában CD, LP vagy MP3 formátumban, ill. ugyanitt kapható póló is, meg az első lemez, ehhez viszont klikkelgessen már egy kicsit mindenki maga!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr67917234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása