Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

hír: A Barren Earth sem tétlenkedik

2015. január 30. - herma

hanem először is énekest cserélt a volt Amorphis és Moonsorrow tagokat, na meg a Kreatorban ma is aktív Sami Yli Sirniö gitárost tömörítő progresszív death-doomot (mi mást?) játszó csapat. Mert bizony búcsút intettek a Swallow the Sun énekes Mitto Kotamäkinak, és helyére kerítették az eleddig - nemzetközi szinten legalábbis - ismeretlen, és feltehetően viszonylag fiatal Jón Aldará nevezetű fickót. Utánanéztem egy kicsit, a Hamferđ nevű bandájának Evst című - eleddig egyetlen - lemezéről szóló kritikában azt írják, hogy hörgést váltogat operás énekkel, kiválóan. Akár még oké is lehet.

hir_01.jpg

Komoly panasz az eddigi két lemezen szereplő elődjére sem lehetett, és összképet tekintve is jóval izgalmasabb anyagokat kaptunk a zenekartól, mint amiket pl. az Amorphis leszállított az utóbbi évtizedben. Ennek ellenére csúcskategóriás alkotás nem született még a műhelyükben. Ezen változtathatnak március 24-én, merthogy akkorra lesz beszerezhető a vadonatúj albumuk (ha minden igaz):

A lemez címe, mint láthatjátok, On Lonely Towers, és akkor itt fel is hívnám a figyelmet egy szembetűnő ellentmondásra. Mégpedig, hogy a Magányos tornyokon cím illusztrálására Travis Smith bácsi (igen, ő, még ide a végére is csempésztem infót :-)) rajzolt nekünk rögtön három "magányos" tornyot egymás mellé, meg még három vonalat húzott hátrébbra is, jelezve, hogy vannak még itt bőven. Na de kérem! Hát akkor ezek a tornyok pont nem magányosak, hanem itt bandáznak rakásra!

Ettől függetlenül nem néz ki rosszul, csak ez SZARVASHIBA!!!

Na várjuk a lemezt, azt jóvan!

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr557122781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása