Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Fanfare Ciocărlia: Onwards to Mars! ajánló

2016. 04. 15., Asphalt Tango Records

2020. július 06. - herma

fanfare_ciocarlia.jpg

Na mi van, Kismajmok? Semmi? Akkor perdüljünk táncra, de izibe', forogjunk, ugráljunk, meg ne álljunk, amíg lemegy a Nap, vagy még azután se! 

Amúgy azt hittem, ezek valami brazil bulizósok, olyan karneváli ritmusokkal riogatnak, megnéztem, és hát román romák. Jó, van itt minden, aztán ki tudja, mi honnan jön. Ami biztos hogy vidám fúvósok nagyon nagy mennyiségben dolgoztak a felvételeken, meg labdazsonglőr bohócok is, bár lehet, hogy ők csak a lelki szemeim előtt jelennek meg. Ahogy így szól, persze ráismerek a balkáni dallamokra, szóval gondolkodhattam volna előbb, minthogy írok, de most már mindegy. A lényeg, hogy ha nem nagyon rossz a kedvünk, ez a zene simán feldobja, ha pedig egy pálinkázós délutánt készülünk eltölteni a hegyoldalban, ahhoz szinte elengedhetetlen kellék. Csak nehogy leguruljunk a nagy mókázás közepette!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr808737500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása