Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Graveyard: ...for Thine Is the Darkness ajánló

2016. 04. 29., War Anthem Records

2016. április 29. - herma

graveyard.jpg

Spanyolországból ideharapó old school, sőt, már-már ősprimitív death metal. Alapvetően nem vagyok nagy rajongója az ilyesminek (ld. pl. klasszikus svéd vonulat), de ez nagyon simán bekúszik a fülembe, és akkor már mielőtt kipiszkálnám egy horgolótűvel, ajánlom egy picit. Tehát: lényegretörő, grúvos témákkal megpakolt kerek dalokat írtak a srácok, mindig a megfelelő helyen elhelyezett hangulatos szólóval. Szóval akinek kedve van egy még ismeretlen, de a műfaj kliséit tökéletesen elsajátított, gond nélkül érettnek nevezhető anyagra (a negyedik albumuk egyébként), kellemes 3/4 órának néz elébe!

Amúgy van valami közel-keleti koncepció is a háttérben (biztos néhány évszázada Barcelonában rekedt mórok az elkövetők ;-)), de a zenében nem igazán fejeződik ki, hanem inkább a "kötelező jelleggel" minden elé beiktatott ambient átkötőkre. Engem ez különösebben nem bájolt el, de vanni van, én meg itt be is fejezem, tessék hallgatni!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr588673602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása