Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Devil Gone Public: Smokehound ajánló

2016. 04. 13., self-released

2016. április 25. - herma

devil_gone_public.jpg

Elég jó southern metal, méghozzá a súlyosabb fajtából. Azaz bőven vannak benne groove-ok, olykor még a sludge-ot is meg lehet említeni velük kapcsolatban. A lényeg, hogy izmos, húzós, cafatszaggató dalokat írnak a srácok, és a  dal szón ott a hangsúly, mert alaposan betartják a pop/rock zenei kereteket. Ettől függetlenül nem spórolnak a témákkal, és szólók is akadnak, természetesen mindig a megfelelő helyen. Hallgatás közben felmerült bennem a John Bush-érás Anthrax, és persze a Pantera is. Mondjuk ezek a srácok nincsenek akkora zenészek, mint az említett nagyokéi, és az énekes sem egy Bush, vagy Anselmo. Viszont elég korrektül meg tudja idézni őket, és sokszor az ordításig is elmegy. Hát igen, ez nem egy finomkodós muzsika...

Hanem annál inkább szolgálhat intenzív italozáshoz kísérőnek, vagy edzésekhez segédenergiadózisnak! Vagy ha csak sietni akarunk haza, és közben csúnyán nézni az emberekre, az utunkba térőket esetleg félre is taszajtani, ahhoz is kiváló bátorságpirula!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr698598264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása