Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Scriptures: Incantations ajánló

2016. 04. 15., self released

2016. április 24. - herma

scriptures.jpg

Újabb stoneres gyöngyszemet fújt hozzám a szél! Juhéj! De most tényleg, jöjjön ide valaki, és mondja azt, hogy ez nem állati jó!        Na ugye! (volt időhely)

Amúgy instrumentális muzsikát játszik a Scriptures, és a stoner csak egy az elemek közül, tán nem is a legdominánsabb, van itt hatalmas adag pszichedelia (egykutya) meg post-rock (na jó, kétkutya), és még noise-falakba is ütközünk. Ami igazán tetszik - amellett, hogy piszok hangulatosak a számok - hogy mennyire különböznek egymástól, és milyen zeneiek ezek a vélhetően jammelésből kialakult dalok

Nem vagyok biztos benne, mert rég voltam, de leginkább kirándulás közbeni hallgatnivalónak tudom elképzelni, amikor erőteljesebb a zene jelenléte puszta háttérnél, de azért viszonylag sok a máshonnan bejövő infó is (és ahogy a kettő keveredik, az tök jó tud lenni). Vagy valami ilyesmi, de otthoni hallgatásra is megfelel, hiszen én is így hallgatom! ;)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr448638084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása