Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Texas Hippie Coalition: Dark Side of the Black ajánló

2016. 04. 22., Carved Records

2016. április 23. - herma

texas_hippie_coalition.jpg

Talán nem vagyok egyedül, de nekem kimaradt eddig ez a bivalyb####ántó southern rockot groove metal alapokkal nyomató, természetesen texas-i banda. Pedig most utánanézve példás kétéves rendszerességgel mostanra az ötödik albumuknál járnak...

Mindegy, most itt vannak, és mindenki jól zárja be a pajtáját, nehogy reggelre elhajtsák az összes marháját! Persze a ház valószínűleg így is ránk lesz gyújtva!

Kicsit éppeszűbbé változtatva a gondolatvezetésem: a fentiek alapján az embernek a Pantera juthat eszébe, de minimálistól eltekintve nem áll igazán a párhuzam, lévén hippijeink sokkal-sokkal egyenesvonalúbban közelítik meg a dolgokat a jó öreg párducnál. De ezzel egy hajszálnyi gond sincs, mert így is baromi hatásos: grúvol, döngöl, és whiskey-vel itat, hogy utána lehányjuk vele a nyughelyünkül szánt szalmát...

Az ének eléggé minimáldallamokat hoz, sőt, néha szinte rappelősen morgonckodik, de nem kell megijedni, simán passzol ehhez a büdös rock&rollhoz!

Nem cifrázom tovább, hiszen a srácok sem teszik, ha be van készítve az ital, akkor nyomhatjuk a playt! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr368655504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása