Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Sustainer: Sustainer EP ajánló

2016. 04. 15., self released

2016. április 17. - herma

sustainer_ep.jpg

Ugyan a hardcore sosem tartozott a kedvelt műfajaim közé, ha elég agresszíven vezetik elő, és nem tart túl sokáig, el tudok lenni vele. Nos, ez a féltucat, darabonként 2-3 perces kíméletlen kirohanás éppen megteszi számomra (a stílusbesorolásnál egyébként megkapta a csapat a chaotic jelzőcskét is). Pláne, hogy az "ének" olyan elementáris, hogy kiszaggatja a húsomból a csontokat! E mellé még jó intenzív a riffelés is, sőt simán azt mondom rá, hogy metalosan nyomják. És persze az egész úgy, ahogy van egy merő energiadinamit (tudom, ilyen nincs)!

Eszembe jut róluk a Dillinger Escape Plan, bár Sustainerék annyira nem eszelősek, és nem is kalandoznak mindenfelé, csak zúznak mint a répa. Illetve a Deftones-ék agyszaggató témái is beugranak, nagyjából azok, amik a Gore-ról épp lemaradtak. Aztán a terület szakértői nyilván tudnak még mondani, akár találóbbakat is, nekem ennyire tellett, mindenesetre akinek van bőr a képén, és nem szeretné, hogy legyen, az szánjon ide negyedórát az életéből!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr308632854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása