Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

CLAVVS: Halfblood ajánló

2016. 04. 05., self released

2016. április 12. - herma

clavvs.jpg

Na. Jelenleg kábé itt vannak a határaim, legalábbis egy bizonyos irányba. Ez a muzsika ugyanis tartalmaz olyan elemeket (sőtmitöbb, minden dalban bombáznak vele), amik a kortárs mainstream popzene olyan produktumaira asszociáltatnak, amit úgy kerülök, mint az erdőkerülő az erdőt. Viszont az éneklő hölgynek igen kellemes a hangja (pedig belőle is jön olyasmi...), sokszor trip-hopot idéz a stílusa, és általában a zene is tök jól működik, eléggé elszállt, vagy épp kissé befordult hangulatot teremtve, meg van, hogy csak egyszerűen jólesnek a dallamok. Csak valahogy mindig elkezdik feszegetni a határaimat.

Viszont amire az asztalra csapnék, már el is múlik a kellemetlenség. Gondolom, ha sokat hallgatnám, simán megszoknám (minthogy így szokott ez lenni), ám a mostani zenehallgatási szokásaim mellett erre esélyük sincs (gondolom, rettenetesen bánják). Mindenesetre jó kis lemez ez, és el kell ismerjem, a hangszerelés is sok érdekességet rejt, így, ahogy fülhallgatóval hallgatom!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr348559240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása