Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Child Bite: Negative Noise ajánló

2016. 04. 01., Housecore

2016. április 05. - herma

child_bite.jpg

Nyughatatlanul tekergőző, ide-oda rohangáló, öntörvényű, komplex, hardcore alapú, de sok mindent magába olvasztó, nyugodtan progresszívnek vagy avantgarde-nak is nevezhető muzsika (pl. Korogot kedvelők is próbálkozhatnak vele). Az ének ugyan csak idióta kiáltozás-hőbörgés-mondókázás, de sokszor így is olyan húzása van, hogy egy-egy pillanatra azt hiszem, System of a Downt, vagy Faith No More-t hallgatok!

Mondjuk olyan nagypályás dalokat nem írnak, mint a fent említettek, de a feszültségként felhalmozott, és idegi rángásokként távozni készülő negatív energiáinknak ha nem is kulturált, de élvezetes levezetési módot kínálnak a fiúk. Emellett még az agyunkat is alaposan lefáraszthatjuk, ha legalább egy ideig megpróbáljuk követni, hogy mi minden történik!

Mellesleg az anyag producere Phil Anselmo volt, - bár ez ma már inkább szégyellnivaló, ami viszont szerintem röhejes - és ennek megfelelően igazi underground, beleszarós, ezzel együtt abszolút élvezhető hangzáskép született.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr768568896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása