Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Sami Yusuf: Barakah ajánló

2016. 02. 01., Andante Records

2016. március 31. - herma

sami_yusuf.jpg

Én nem mondom, hogy rosszul helyezték el a mikrofonokat a stúdióban, no meg a visszhangokat, vagy a kórusokat, de ennek a fickónak akkor is lenyűgözően csodálatos hangja van! Ugyan dalcentrikus a muzsika, azért a hangszeresek is kiváló teljesítményt nyújtanak.

A hanzgásbéli arányokra, a teltségre és az élőségérzetre sem lehet panasz, egyszerűen látjuk magunk előtt a közel-keleti világot, annak minden valaha volt valós vagy képzelt szépségével!

A szűk kis utcácskákon ücsörgő-füstölgő öregeket, repülő szőnyegeket, a szultán palotáját, háremek bujaságát, a vándor spirituális kapcsolatát a sivataggal (jó, elég bénára sikerült, bocsi)... azok a gyönyörűséges hajlítások, díszítések, dúdolások... Vétek kihagyni!!

Valamiért már 6 videó is készült a lemezhez, én viszont próbálok szakítani azzal a felettébb idióta szokásommal, hogy mindet idegyömöszkölöm, úgyhogy itt egy link, erről mind egy kattintással elérhető!

Ajánlom is a megtekintésüket, különösen azért, mert sajnibajni egyelőre nem találtam streamelhető verzióját a lemeznek (vagy már igen, lásd lejjebb, nincs erőm tesztelni)...

Illetve ebben a "videósorozatban" majdnem az egész album végighallgatható!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr708549728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása