Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

René Benton: Xpressions ajánló

2016. 02. 19., self released

2016. március 31. - herma

rene_benton.jpg

Riffcentrikus, metal közeli, alternatív-progos hard rock, ami gondolom elég érthetetlen, úgyhogy: mondjuk mintha a King’s X született volna újjá! A névadó egy eszelős jó fiatal gitáros, aki nem fogja vissza magát, úgy játszik mint a disznó (ha az nagyon jól nyomja), aki nem hiszi, elég ha csak a Roundtripet elindítja, kb. 3 másodperc, és meg lesz győzve!

Hogy ki énekel, azt nem tudom, lehet, hogy ő, de meglehet, hogy többen is. Időnként mintha Doug Pinnicket hallanám (de nem ő), sokszor meg tök funkosan dalol (mondjuk mint Jamiroquay, csak nála idegesít, itt meg bejön, nyilván a körítés miatt), és persze a basszus is ennek megfelelően elég szépen, odarakja magát! A hangzás ugyan nem a lehetséges legjobb, kissé koszos, de arányos, és az egész nagyon fííílinges, úgyhogy kár kihagyni! Nagy kár…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr178549592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása