Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Eddi Front: Marina ajánló

2016. 03. 04., self released

2016. március 26. - herma

eddi_front.jpg

Attól, hogy Eddi Front a neve, még lányhangon énekel, méghozzá bájosan, és varázslatosan is egyben, lehet, hogy épp Marina az?! Aki zongorára, vagy annak valami elektronikus úton elváltoztatott hangú verziójára dalol (bár néha előkerül egy gitár is), így kellenek a nagyon jó dalok, hogy ne forduljunk unalomba, meg is kapjuk őket! Amúgy az E.F. név egy hölgyet takar, akinek ez a debüt szólólemeze, és a képe kattintás után látható is...

Az általános hangulat nem valami vidám, szerintem iránymutatásnak jó a borító e tekintetben, de azért nem kell (mindig) a kardunkba dőlni!

eddi_front_picture.jpg

Aki szeret szép zenére merengve melankolizálni, üljön be a festékszagú, fehérre meszelt, mégüres szobájába, és kapcsolja be a földre tett zsebrádiót, amiből éppen Eddi szól!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr698526898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása