Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Film School: June EP ajánló

2016. 02. 12., self released

2016. március 24. - herma

film_school.jpg

Egy újjáéledt friscoi zenekar, akiket eredetileg nem ismertem, mindenesetre alter-indie rockot játszanak, egy jó adag 80-as évek hangulattal. Aki szereti azt a post-punk - new-wave-es világot, mindenképpen hallgassa meg! Aki meg nem tudja, mi az, gondolhat akár a U2-ra is, csak ne a populáris világslágereikre.

Vagy ha esetleg valaki belebotlott mostanság a Suede-be, és tetszett neki (az idei albumuk is mekkora, kéne róla...), az sem lesz elveszett itt. Érzékeny, érzelmes, hangulatos, romantikus, lebegős-repülős, ilyesmi. Csak 20 perc az egész, ennyit igazán rá lehet szánni, bár nem akarnám, hogy bárki ezt vegye fő érvnek mellette, hanem mondjuk, hogy négy tényleg jól sikerült dalt hallhatunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr308521864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása