Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Subetroth: Native Alien ajánló

2016. 03. 21., self released

2016. március 21. - herma

subetroth.jpg

Igazán jó kis sludge trió Kaliforniából! Azt írják magukról, hogy avantgarde-progresszív gyökereik vannak, én meg nem akarom megbántani őket, de inkább maradjunk annyiban, hogy elég kreatívak, nagyon jó, és változatos riffeket ötlöttek ki, méghozzá elég sokat, úgyhogy véletlenül sem fullad unalomba, monotóniába a lemezük. Továbbá technikailag kellően (vagy még annál is valamivel jobban) felkészültek, és több mint valószínű, hogy hallottak pár djent lemezt is életük során.

Vokálisan az extrém brutalizálás széles, fület gyönyörködtető palettáját mutatják be, de emellett olykor tiszta énekkel is megörvendeztetnek bennünket, ilyenkor egy picit az alice in chains-es harmóniák is beköszönnek, de csak ezért nem érdemes rájuk menni, viszont tovább javítja az összképet! A hangzás bőven nagyon jó, bár nem az a manapság egyre jellemzőbb, mindent betöltő ultrakompresszoros őrület (pl. Primitive Man),  nekem az a csúcs, de ez persze semmit nem von le a Native Alien értékéből!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr638508404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása