Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Keoma: Synthesis ajánló

2016. 02. 12., Macaroni Penguin Music

2016. március 21. - herma

keoma.jpg

Kinek van kedve egy olyan fenomenális alternatív-progresszív metal debüthöz, aminek a világa hozzávetőleg a Riverside-tól az Isis-ig terjed? Gondolom senkinek, és félbe is hagyhatom az írást...

Na jó, felteszem, hogy tévedek! Finnek a srácok, a témáik több mint meggyőzőek, a hangzás fenomenális, a tiszta énekdallamok nagyon ötletesek tudnak lenni (bár van, hogy nekem már sziruposak picit, de ez csak az én szőrszálhasogatásom, mint ahogy az ordításnál is hülyeség arra asszociálni, hogy: metalcore), pedig már az ilyen elborult-megtekert- toolos témákból is egyre nehezebb eredetit alkotni. Ha már szóba hoztam, természetesen Toolék is a tanítómesterek között vannak (de egyáltalán nincs az embernek az a "végigtúúl"-érzése, mint oly sok egyébként igen jó csapatnál), és biztos, hogy Steven Wilson múlt évtizedbeli munkásságát, a Tesseract-féle atmoszférikusabb djent vonalat, vagy akár a Marilliont is jól ismerik.

Ha így kezdődik egy karrier, el sem tudom képzelni, hogy milyen magasságokba jutnak a későbbiekben (zenei, nem anyagi értelemben persze)!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr18508410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása