Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Seer: Vol. 2 EP ajánló

2016. 01. 22., Art of Propaganda

2016. március 13. - herma

seer_vol_2.jpg

Jó kis doom zene ez, az első dal mondjuk majdnem végig akusztikus, és inkább folk. Ez segített felfigyelni az énekes tiszta, lélekből jövő (ám nem túl képzett) hangjára. Amúgy zeneileg is elég jó, amit csinálnak, ha nem is a legkülönlegesebb, elég korrekt doom muzsika.

A további dalok dinamikusabbak, és bennük, ha elsőre talán nem is olyan feltűnő, de még hatásosabb a fickó hangja, amolyan hegyek mélyére hatoló, a legintenzívebb részeknél még sludge-os ordítozásra is futja. Ugyan négy dal az egész, de elég érett produkció. Meg lehet hallgatni még 2 dalt egy évvel ezelőttről (valójában a címben írt kiadó rápakolta őket a lemezre), és bizony igen nagy a fejlődés (pedig már az is jó volt, csak hagyományosabb, hogy úgy mondjam, Sabbath-osabb), szóval, ami a jövőt illeti, várom az első nagylemezt…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr488471394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása