Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Lightsabres: Hibernation ajánló

2016. 03. 04., HeviSike Records

2016. március 06. - herma

lightsabres.jpg

Tudom, stoner stoner hátán, de míg az előző finn, ez svéd (ez még azért nem tűnik akkora különbségnek), míg az előző egész kemény, itt lágyabb, porszívósabb a hangzás, és míg az előző énekese rekesztve ordít, az itteni már-már nyávogósan vékony hangon próbálja cirógatni a lelkünket. És hát sikerül neki!

Merthogy – ugyan a zene sem problémás – egyértelműen miatta éreztem úgy, hogy említést kell tennem a csapatról. Azt azért túlzás lenne állítani, hogy soulosan érzékeny, de alterosan-grunge-osan feelinges-varázslatos amit művel, némi pszichedelikus felhanggal. Akit vonz az ilyesmi, azonnal tapadjon rá! Pláne, hogy a rövidke, alig félórás, mégis 10 dalos lemezen pörögnek egymás után a számok, úgyhogy el se lehet unni! Mellesleg a tavalyi, valamivel még pörgősebb - és szintén igen jó - albumuk csak 24 perces volt, szóval igazán megfogadják a "kevesebb néha több" mondást.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr308447644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása