Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Roo Panes: Paperweights ajánló

2015. 03. 04., CRC Music

2016. március 04. - herma

roo_panes.jpg

Egyszálakusztikusgitáros singer-songwriter cucc (jó, nem mondom, hogy egy sávnyi a hangszer, meg előfordul zongora, vonósok, de dob pl. nincs), és így jó, ahogy van.

Még csak azt sem mondanám, hogy változatos, vagy hogy irtó különleges, egyszerűen csak jólesik hallgatni, pihentet, nyugtatgat, ilyenek. Picit szomorkás, mint ahogy majd’ minden folkos-indies anyag (legalábbis amit én meghallgatok), de nincs túlzásba víve a depó, sőt, sokszor egész tempós.

roo_panes_photo.jpg

A dalok amúgy is rövidkék, pörögnek egymás után, és ha nem is óriási slágerek, de elég jó az alapanyag, a fickó hangja is okés, van egy kis borzongatóan blues-os zöngéje, de akár falzettóba is fel tud menni. Tisztán, szépen, érzelmekkel telve énekel, így kell ezt csinálni! Amúgy meg hallgassátok meg, az a legegyszerűbb!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr528442658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása