Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Liquido di Morte: II ajánló

2016. 03. 04., Sstars

2016. március 04. - herma

liquido_di_morte.jpg

A LdM egy jó kis olasz post-rock-metal csapat , ez mindössze a második lemezük (ugye a cím sokat elárul). Nem valami hosszú, de annál kellemesebb kozmikus hallgatnivaló.

Általában utazunk, van, hogy ringatózva, van, hogy fénysebességgel száguldva. Nem hiszem, hogy mondjuk a God Is an Astronauttól a Russian Circles-ig terjedő zenevonulat kedvelői mellé tudnának nyúlni vele, bár mindkettőnél jammelősebb, több van benne a klasszikus pszichedelikus rockból. Ének nincs, a 3. dal címe (The Saddest of Songs I’ll Sing for You) elég átverős, mert ugyan szövegelnek benne, de – a végétől eltekintve – egy noise track, nem is az a kedvencem, hanem az összes többi.

Ráadásul elvileg digitális formában ingyenesen le is tölthető a kiadó honlapjáról (amikor írom, még épp nem), meg persze rendelni is lehet! Na meg ugye itt is meg lehet hallgatni, ha van Spotify-od (legyen!)!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr548442650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása