Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

hír: Elismertetett! Garm szerepel az új Borknagar lemezen!!!

2015. április 29. - herma

Valahol nagy, meg örömteli hír ez, pláne, hogy...

44ulver1.jpg

nemcsak a Terminus című dalban is hallatja a hangját az Ulver zseniális frontembere, hanem a Winter Thrice-ban egyenesen ő a "főénekes" (lead vocals). Ami azért számít ebben a csapatban, mert már eleve három hatalmas hang adott. Ugye Vintersorg "az énekes", aki szerencsére van már olyan jól tavaly őszi koponyasérülése után, hogy részt tudott venni a munkálatokban, aztán ICS Vortex, aki korábban két Borknagar lemezen is énekelt, és a legutóbbi Urdra tért vissza basszusgitáros szerepkörbe (amúgy meg ő a dalnoka az új Arcturus lemeznek is), ill. Lazare, aki másfél évtizede billentyűzik a bandában, és szintén kiváló torok, hiszen ő a Solefald tiszta énekhangja (meg billentyűse, dobosa, stb.).

borknagar.jpg

Remélhetőleg mindannyian alaposan ki lesznek használva, bár még fontosabbnak tartom, hogy komoly kompozíciókkal lesz dolgunk, mert az utóbbi időben hagytak kívánnivalót maguk után e tekintetben. Azért javuló tendenciát mutattak ebben az évtizedben, úgyhogy bízom benne, hogy nem pusztán az énekesek viszik el a hátukon az anyagot!

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr847414200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása