Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

hír: Szólólemezt készített Danny Cavanagh

2015. január 17. - herma

Anathema gitáros, amit ún. PledgeMusic kampányban kíván értékesíteni.

hir_01.jpg

Ez egy néhány éve kifejlesztett újfajta lehetőség zenészeknek a rajongókkal vett közvetlen (anyagi természetű) kapcsolatra. Akit érdekel a téma, utánanézhet itt, ahol Danny elmondja, hogy szerinte hogy vannak a dolgok. Nem mondom, meredek a csávó, de hát ha valakinek, akkor neki elnézendő. A non plus ultra az, hogy ha megrendeled a hiperextra verziót, felveszi neked a kedvenc számodat, mindösszesen 100 rugóért. Hát!

A lényeg: Memory and Meaning a lemez címe, és egyszálgitáros feldolgozásokat rögzített olyan dalokból, amelyek hatással voltak az életére (és nem egyet - ha nem az összeset - már hallhattunk tőle élőben):

1. Big Love – Fleetwood Mac 
2. Running up that Hill – Kate Bush
3. With or Without you – U2
4. Song to the Siren – Tim Buckley
5. How to Disappear Completely – Radiohead 
6. River Man – Nick Drake
7. Smile like you mean it – The Killers
8. Romeo and Juliet – Dire Straits
9. Wasted Years – Iron Maiden
10. High Hopes – Pink Floyd

Hogy valami zenei tartalom is legyen, íme amint Daniel Jeff Buckley Grace-ét játsza egy gyönyörűszép hölgy énekével aki (most kivételesen nem Anneke, mert úgyis mindig vele látjuk) a Tristania énekes Mariangela:

 

Persze tudom, hogy mindenki a holland asszonyságért rajong igazán, így itt van két kihagyhatatlan felvétel az Untouchable part 2-ról és a Leaves-ről. Aviszonlátásra!

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr847081201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása