Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Withered: Grief Relic ajánló

2016. 05. 27., Season of Mist

2020. július 06. - herma

withered.jpg

Igazán impozáns kortárs death metal alkotás, kiindulásként mondjuk a Gorguts nem rossz tipp. Jó, nem olyan utolérhetetlen remekmű, mint a Colored Sands, de a Pleiades' Dustnál valamivel szívesebben hallgatom. Természetesen megáll a saját lábán a produkció, a témák kreativitástól hemzsegnek, és viszonylag könnyen hallgatható a zene, a műfajon belül akár még szellősnek is mondható a hangzás. Amúgy nem kisebb nevek segítették ezen a negyedik lemezén Mike Thompson zenekarvezetőt, mint Ethan McCarthy a verhetetlen hangzású, ultrasúlyos Primitive Man éléről, és Colin Marston pont a Gorgutsból.

Utóbbi fickóra muszáj külön kitérnem egy kicsit, mert egész elképesztő évet produkált 2016-ban. Egyrészt basszusozik itt, a már említett Gorguts EP-n, a Dysrhythmia és a Crator lemezein, aztán gitározik a Krallice két '16-os anyagán, meg az új Behold the Arctopus EP-n, utóbbin ő a zeneszerző is, illetve az Indricothere lemezért meg szőröstül bőröstül egymaga felel. Nem mondom, hogy mindet alaposan áthallgattam ezek közül, de már egy parányi ismerkedés alapján az összes meglehetősen, némelyik őrületesen jónak tűnt, szóval érdemes kutakodni egy kicsit az érdeklődőknek...

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr358737514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása