Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Welcome back my friends!!!

2019. augusztus 19. - herma

"Soon the Gipsy Queen

In a glaze of vaseline

Will perform on guillotine

What a scene! What a scene!"

Hát. Nem mondom, sokáig tartott, míg az Istenkirály állapotomból sikerült Az Univerzális Létezővé transzmutálódnom, de valljuk be, nem egyszerű a helyzet a modern világban, amikor minden pillanatban kísértések miriádjai ömlenek el körülöttünk, és erőszakosan unszolnak,hogy Das Man-ként éljünk!

  

the_thinker.jpg

Mindenesetre itt vagyok, sziasztok!! Merthogy hallogattam zenéket az utóbbi években is, csak hogy írjak róluk, azt meg ugyanez, csak egy l-lel...

Eleve tény, hogy van még rengeteg 2016-ban megírt, és még ki nem tett irományom, és miután már annak igen örülök, hogy végre itt vagyok, most ilyenek következnek (a keltezésük árulkodó lesz). Aztán majd jönnek azok is, amiknek már nagyon jönniük illene...

Ebből kifolyólag mindjárt megjelenő cikkecskék nem a mostani véleményemet tükrözik, ráadásul nem is a mai, 22. századi nyelvezetben íródtak. Annyi baj legyen, és most beléjük lestem, és nem tűntek vállalhatatlannak!

Szóval nemsokára aktuálisan is, most meg a múltba révedve üdvözlök és ölelek mindenkit, aki megérdemli!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr2015015810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása