Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Temple of Gnosis: De Secretis Naturae Alchymica

2016. 03. 11., Aeternitas Tenebrarum Musicae Fundamentum

2016. június 12. - herma

temple_of_gnosis.jpg

Jó, hogy vannak szavak, de ekkora rohadás hallatán már tényleg nehéz mit mondani. Pedig még csak nem is valami jellemző vidékről, hanem innen a szomszédból, Szerbiából érkezett ez az irgalmatlan csapás az emberiségre, amit műfajilag a ritualistic-horror-ambient-funeral doommal lehet (vagy úgy sem) valamelyest körülírni. Azért nem kell megijedni (DE!!!), egészen hallgattja magát az alkímia természetének titkait böngésző album (fantasztikus a latinom ;)), a fd műfajban szokásoshoz képest szinte mozgalmas, és kifejezetten jó hangzású az alkotás.

Csak épp nagyon erőteljes az összhatás, érzik a srácok a földöntúli (lefelé) atmoszférát, és ugyan a kibukott papok kántálásai és a megidézett pokoldémonok morgásai sem utolsók, amit itt hörgés címén művelnek, az egyszerre lenyűgöző és vérfagyasztó. De ha ettől eltekintek (pedig jelentős a csábereje), akkor is egy meglehetősen egyéni hangú, és színvonalas zenét (na jó, "zenét") játszó banda (persze, hogy 1 személyből áll) a Temple of Gnosis, úgyhogy minden sötét-extrém muzsikakedvelőnek erősen ajánlott!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr358800754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása