Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Cities of Mars: Celestial Mistress EP ajánló

2016. 04. 08., self released

2016. április 12. - herma

cities_of_mars.jpg

Folytatódik az áradat, egy svéd csapat bemutatkozó sludge-stoner EP-je ez. Kitesznek magukért, mert a három dal öszhossza majdnem eléri a félórát. Ezalatt jó kis akusztikus-dallamos részektől a vulkánkitörésszerű zúzásokig terjedő repertoárjuk minden elemén végigvonultatnak bennünket (külön öröm, hogy az ének súlyossága a zene dinamikájával együtt változik) egy fantasztikus élményt nyújtó utazás keretében.

Ugyan felvethetném különlegességnek, hogy állításuk (illetve a borító) szerint sci-fi zenét játszanak, de ez speciel nem igen hallatszik, legfeljebb felüti a fejét 1-2 space rockos téma. Szóval inkább belátom, hogy a dömping ellenére - bár továbbra is komolyan szűrni fogok - nem várhatom el feltétlenül a zenekaroktól a kuriózum jelleget. Egyszerűen, ha valakiknek ilyen minőségi, hosszú jammelések során kialakított frenetikus kompozícióik vannak (legyenek bár számolatlanul sokan is), azoknak itt a helyük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr168595248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása