Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Sinoptik: Interplanet Overdrive ajánló

2016. 04. 05., self released

2016. április 11. - herma

sinoptik.jpg

Úgy érzem, itt az ideje egy pszichedelikus stoner lemez bemutatásának! Jó, persze csak ironizálok, viszont ettől még ez a zene marha jó, és vétek lenne nem felhívni rá a figyelmet! A szokásos stoner elemek mind itt vannak, méghozzá nagyjából ideális formában (búgva dörgő gitárok, napszúrásos ének, sivatagi dallamok, lélegző hangzáskép (ez ám a szintesztézia;))), de a lágyabb részeknél gazdagon merítenek a 60-as évek pszichedelikus rockjából, mind a billentyűs hangszer témáit, megszólalását, mind a belőtt popos énekdallamokat tekintve.

És ha mindez nem elég, egy kis grunge-os, energikus szabadságérzés is befigyel néha ( a Lazy Morning pl. hogy kezdődik, brrr!!)!

Azért nem gondolom korszakalkotónak az L.A-beli srácok művét, de ha valami ennyire jól esik, akkor senkit sincs szívem megfosztani tőle!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr478571656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása