Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Sunnata: Zorya ajánló

2016. 04. 11., self released

2016. április 09. - herma

sunnata.jpg

Elképesztően erős atmoszférikus sludge zene. Ugyan mostanában nagyon megy a stílus, és tényleg sok a nagyon jó köztük (talán most éli a műfaj a zenitjét), ez mindenképpen kiemelkedő (és van a tarsolyomban még egy ilyen, elvileg néhány bejegyzés múlva sort kerítek rá - íme, kész is)! Az albumot összehozó srácok lengyelek egyébként, nem mintha ez hallatszana a zenén. Ellenben annál inkább érezni, hogy milyen sok időt fordítottak a komponálásra (saját bevallásuk szerint kábé másfél évet). Stílusilag vannak egész stoneres, illetve doomos (a'la Cathedral) részeik is, amelyek egyrészt önmagukban is kiválóak, másrészt az erőteljesebb megnyilvánulásaik még jobban kidomborodnak tőlük.

Nem ragozom tovább, aki szereti a műfajt, annak kötelező, aki meg csak kíváncsi, hogy mit lehet az ilyen zenében kedvelni, az e helyt jó eséllyel ráérezhet!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr188580472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása