Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Haunted Shores: Viscera EP ajánló

2015. 11. 03., self released

2016. április 05. - herma

haunted_shores.jpg 

Misha Mansoor és Mark Holocomb, a Periphery két gitárosa  hozta össze ezt a projectet, amely a djent anyabandánál jóval extrémebb területekre téved (death/black riffelés) sokszor, de természetesen stílusilag korántsem egysíkú anyag. Tényleg ketten csinálták, ennek megfelelően instrumentális, és a dobok sem élők, azonban egyik miatt sem kell, hogy hiányérzetünk legyen. Most (tehát '16. áprilisában) egy bónuszdallal is megtoldották (Feed the Wolf), amelyben Devin Townsend énekel tisztességgel (bevallom, hozzám is ennek köszönhetően jutott el az anyag, illetve fordítva, de mindegy)!

Egyébként ez nem más mint a(z eredetileg instru) Norway Jose új verziója. Vendég egyébként még Jørgen Munkeby is (norvég Shining), aki az egyik dalban szaxofonozik. További érdekesség, hogy van egy Harrison Fjord című dal, azaz viccesek is a fiúk! És még meg is lehet hallgatni:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr48568632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása