Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Irezumi: Thirty ajánló

2016. 01. 04., Irezumi Music

2016. március 14. - herma

irezumi.jpg

Színtiszta ambient zene ez, sőt, inkább csak ambient, mint zene, ha ennek van így értelme. Ezzel nem degradálni akarom, nincs is miért, csak valahogy kifejezni azt, hogy konkrét témák, dallamok nélküli hangulatfolyamokba csöppen az, aki belemerül a Manuel nevezetű párizsi alkotó világába.

A szándék – mint a borító is sugallhatja, és a promóban is megjegyzik – se nem fekete, se nem fehér, kizárólag szürke árnyalatok megfestése volt, és ahogy hallgatom, nehéz is vitába szállni vele. Szóval mondhatjuk: sikerült.

Felhívás: Csak és kizárólag fülhallgatóval ajánlott!!! Legalábbis nekem hangfalakon keresztül semmi nem jött át belőle, amúgy meg egész rétegzett, áramló-ringató-altató-vigasztaló-gondoskodó élményt (mikor, kinek épp milyet) nyújt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr418476266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása