Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Inner Prospekt: Clockwise Escape dal ajánló

2016. 01. 18., self released

2016. március 13. - herma

inner_prospekt.jpg

Adott egy római hálószobafickó, aki elég sűrűn adogatja ki (teszi fel a bandcampra) a progresszív-mittudoménmicsoda cuccait. Az első dal, amit hallottam tőle, az pont az, amit iderakok, mert az nagyonnagyon megtetszett.

Sajnos aztán a többi a lemezen (vagy akár a többi anyagán) nem annyira volt az én világom, bár nem böngésztem végig az életművét. Szóval ez egy olyan electro-rockos, eléggé dark-pszichedelikus dal, amire alighanem Steven Wilson is bármikor büszke lenne (és lehetne is). Tehát minden kedvelőjének erősen ajánlott. DE a lemezen találhat többi szám tök más stílusban készült, mondjuk a következő is rendben volt, aztán elvesztettem az érdeklődésem. Úgyhogy kivételesen direkt csak egy számot tennék ide, viszont nem sikerül, így itt az egész lemez, bocsi! Viszont, hogy még világosabb legyek, az ajánlott dal pont az első szám! Amúgy, ha valaki odamegy a bandcampra, az összes művét megtalálja a srácnak (elég termékeny), sőt, igyen is le szabad tölteni őket!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr918452990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása