Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Ævangelist: Enthrall to the Void of Bliss ajánló

2015. 10. 09., 20 Buck Spin

2016. március 01. - herma

aevangelist.jpg

Ha valakinek mindennél fontosabb a vezető pozíció, annak a végletekig fokozott ocsmányságokban fuldoklás sem lesz elég egy idő után, és akkor kell valami plusz, mondjuk, hogy emellett legyen a produktum idegesítő is.

A fent nevezett amerikai zenekar valószínűleg ebben a cipőben járt, lévén a dobdarálón áteresztett disszonáns káoszkatyvaszt egy üstben forralva, és felfuttatva bugyborékoló hörgésfoszlányokkal, muszáj volt még kicsipkéznie zártosztályra való tojásreszelő-prüntyögésekkel. Először ez eléggé zavart, de egy idő után már mindegy lett. Nem az Enthrall to the Void of Bliss volt az év lemeze a műfajban (kaotikus black-death), ám a kellemetlen ízű extrafűszer nélkül sem lett volna az. Így hát értékelem a nélküle lévőt, meg elismerem a próbálkozást, és végül is tényleg nincs még egy ilyen. Hallgassátok!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr278431108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása