Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Akik örökre megmaradnak hippinek: Robbi Robb és becses neje

2015. április 27. - herma

Tegnapra végre elkészült a 3rd Ear Experience kritikám, elég alaposan górcső alá vettem, aztán gondolt egyet a pendrive-om, és önhatalmúlag megszüntette a fájlt, pedig még nyitva volt. Meg ha hozzáveszem, hogy vele együtt az Anekdoten kritikám is, akkor már egész komoly a tragédia.

Hát, nincs más, kénytelen leszek újraírni őket (és persze már most látom, hogy máshogyan, mint voltak), de addig is kikerestem ide a tavalyi Shakti fesztiválról Amritakripa zenekarának egy dalát!

amrita.jpg

Természetesen a gitárokat itt is Robb mester kezeli, meg végül is az egész nincs olyan távol a 3rd Eartől, csak itt Amrita többet énekel, meg alighanem kizárólag szakrális dalok vannak. Nekünk azért ez egzotikus, lévén nem európai kultúrkörből valók a fiúk-lányok. A slusszpoén számomra mégis csak az, amikor Robbi a dal közepén leteszi a gitárt, és bevonul a színpad közepére a tűzpörgatő csinoshasú mellé sámántáncot járni (meg a kvázinyugdíjas, de azért sünire nyírt anyóka se rossz azért). Azt kell, hogy mondjam, nem egész normálisak, az hétszentség, de valószínűleg hangulatos kis életük van a srácoknak!

 

De ha ez valakinek nem volna elég, tavaly a Shakti mellett természetesen a Bhakti fesztiválon is fellépett a csapat:

 

Sőt, igazából ezek megesnek minden évben:

 

de a többire most már keressetek rá ti magatok! (amúgy ez tetszik a legjobban a 3 közül)

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr117401730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása