Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

JÓhír: Júniusban koncertezik a King's X!!!

2015. április 22. - herma

Na nem kell teljesen megőrülni, nem errefelé lépnek fel, mindössze két koncertjük lesz Massachusetts, és egy harmadik New Jersey államban. Azonban akik követik a hányatott sorsukat, tudhatják, hogy Jerry Gaskill dobos-énekes szívrohamon esett át 2012 elején, majd most (azaz 2014) őszén egy újabbon. Azóta túl van egy dupla bypass műtéten, és hálistennek úgy fest, hogy mára színpadképes.

11051978_10150489927439986_2468753079146718941_n.jpg

b-j: Jerry Gaskill, Ty Tabor, Doug Pinnick

Igen valószínű, hogy szegény betegünk a szűk keresztmetszete egyébként egy újabb King's X album elkészültének, lévén, hogy Ty Tabor gitáros-énekes is időről időre jelentkezik anyagokkal (legutóbb 2013-ban, a Nobody Wins When Nobody Plays című (ami igen bölcs) szólólemezével). Doug Pinnick énekes-basszusgitáros pedig tavalyelőtt négy, tavaly meg három, jobbára kiváló nagylemezen játszott (két Pinnick, Gales, Pridgen, két 3rd Ear Experience, egy KXM, egy Grinder Blues, és a Naked c. szólóanyaga), annak ellenére, hogy noha nem látszik meg rajta, igencsak a nyugdíjkorhatár közelében van, illetve ő maga is megjárta a kórházat nemrég. Igaz, Jerryről is az a hír járja, hogy készítgeti második szólólemezét, amit előszeretettel várok (de hát most ugye vis major volt).

Kicsit furának érzem, de ezek után nem tudok más zárszót, minthogy jó egészséget, és hosszú, lemezekben és koncertekben gazdag életet kívánok a csapat minden tagjának!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr447388046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása