Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Yes We Mystic: Forgiver ajánló

2016. 04. 29., self-released

2016. május 24. - herma

yes_we_mystic.jpg

Igazán érzelmes alternatív rockcsapat a Yes We Mystic Manitobából, tehát a hölgytag nem Maria Sharapova, de azért érdemes egy képet keresni róluk ;)! Amúgy bár ő is vokálozik valamennyit, de főállásban billentyűs-cselllista, az énekes pedig egy (vagy két, nem vagyok biztos benne) úriember, aki(k)nek érdemes megjegyezni a nevét (Adam Fuhr, Keegan Steele, ki tudja...), mert fantasztikus amit művel(nek). Valahol olyan, mintha Coldplayt hallgatnánk, csak annak minden közhelyessége, giccsessége és könnyed slágeressége nélkül (egyébként a Cp-jel sincs bajom - egy ideje sikerült megszoknom, azóta többnyire rendben vagyunk).

Így alighanem olyan hatalmas sikerük sem lesz, de aki rájuk talál, biztos nem ereszti őket (már ha szereti az érzékeny muzsikákat). Különösen, hogy hangszeres zene tekintetében nagyon is színesen alkotnak, akár progresszívnek is mondhatnám, igaz, nem a technikázós értelemben. Rengeteg vendégmuzsikus is felbukkan, így van itt a hegedűtől a kürtön át a bendzsóig minden, ami szem-szájnak ingere (lenne egy igényesebb világban). Persze a melankolikus hangulatvilág adott, de magávalragadó, varázslatos formában. Sok a kiváló zene mostanság, ez egy közülük...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr958738930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása