Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Enter the Void: Cure for the Ulcerated Wounds ajánló

2016. 04. 15., self released

2016. április 24. - herma

enter_the_void.jpg

Néha a magyarok is megmutatják, hogy hogyan kell minőségi, progosnak is nevezhető, ocsmányzenét játszani. Sludge-os ez, meg core-os, ha akarom post- vagy netalán death metalos, meg azért igen sötét tónusok is elő-elő tünedeznek. Szóval jó kis amalgámzene ez, amint az sokfelé szokásos, és nemigen marad el a nemzetközi színtéren előbukkanó kiválóbbnál kiválóbb produkcióktól, ráadásul nagyon hasonlóval idén nem is találkoztam!

Amúgy ismert underground alakok vannak az Enter the Voidban mindenféle csapatokból, de mivel ez engem különösebben nem villanyoz fel, nem állok neki a taglalásba, egyébként nem nehéz utánajárni (megjegyzem, annyira nem is könnyű egyelőre). A lényeg, hogy egy iszonyatbivalyerős, roppant energiadús zúzásmonolitdebütlemez ez, ami fölött kár volna elsiklani az érdekelteknek!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr888640058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása