Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Ritual Chamber: Obscurations (To Feast on the Seraphim) ajánló

2016. 02. 26., Profound Lore Records

2016. március 21. - herma

ritual_chamber.jpg

A borító sem tudja igazán érzékeltetni, hogy mennyire ocsmányul undorító zene ez, méghozzá a manapság dívó kaotikus death metalban megalkotva. Ötletesen tekervényes old-school death gyökerű témák fonódnak egymásba, kialakítva a rothadás és kárhozat pokoli szövevényét.

Szerencsére azért különösebb gond nélkül kivehető, hogy pontosan mit játszottak a lemezre (ugye ebben a műfajban megesik, hogy ez nem jön össze, és úgy is tud hatásos lenni, de én csak jobban szeretem így).

A project egyszemélyes egyébként, egy Dario Derna nevezetű olasz fickó csinálja, aki sok undergroundnál is undergroundabb zenekarban megfordult már, a legnevesebb ezek közül talán az Evoken, akiknek két nagylemezén is billentyűzött még az előző évtized elején.

A műfaj elkötelezettjeinek feltétlenül ajánlott, akik nem szoktak extrém zenéket hallgatni, azoknak természetesen tilos, aki pedig a kettő között van valahol, annak a kettő között valahol...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr528510734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása